inspecting on a higher level

Gebouwinspectie

Is jouw gebouw nodig toe aan een bouwkundige inspectie en heb je het helemaal gehad met de traditionele inspecties die vaak tijdrovend zijn en daardoor veel geld kosten? Nadat je eenmaal een inspectie door ons heb laten uitvoeren wil je niets anders meer. 

Wij zijn dé specialist in visuele drone inspecties en met onze geavanceerde apparatuur ontgaat ons niets. Met onze drones voeren we een 100% inspectie uit. Dat houdt in dat we toegang hebben tot alle gewenste locaties, waarbij iedere vierkante meter van het gebouw in kaart wordt gebracht. Dat op zowel de laaggelegen plekken van het gebouw als het allerhoogste puntje. 

Hoe gaan we te werk? 

Doordat veiligheid vaak een essentiële factor is in vele branches, nemen wij deze ook volledig in acht. Zoals er bij traditionele inspecties vaak van alles omtrent de veiligheid geregeld moet worden, is dat met een drone inspectie niet het geval. Doordat er met onze drones op een veilige manier ook op hoogte geïnspecteerd kan worden, behoort fysieke inspectie daarmee tot het verleden. 

Onze werkzaamheden verrichten we met geavanceerde drones en payloads. Denk daarbij aan verschillende soorten camera’s en lidar scanners. Afhankelijk van het te inspecteren object en de wensen van de klant bepalen we hoe we zo optimaal mogelijk de data kunnen werven en verwerken.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw gebouw? Neem dan contact met ons op, wij brengen jouw gebouw graag voor je in kaart.