inspecting on a higher level

Bruginspectie

Ben je beheerder of eigenaar van een brug? En wil je weten of de brug nog in goede staat is? Dan is Haviq Inspect de partner om jouw brug te inspecteren. Met onze jarenlange ervaring en expertise in inspectie van bruggen, zijn wij de perfecte partner om uw brug 100% te inspecteren. 

Als eigenaar of beheerder van een brug is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar blijft voor gebruik. Een belangrijk onderdeel van het onderhoudsproces is de inspectie van de brug. Door de hogere belasting en hoge verkeersintensiteit kunnen er scheuren ontstaan. Om deze scheuren en andere schades tijdig op te sporen moeten de inspecties zo betrouwbaar en volledig mogelijk uitgevoerd worden. En daar komt Haviq Inspect om de hoek kijken.

Hoe gaat Haviq te werk? 

Ons team van hooggekwalificeerde en ervaren inspecteurs in de bouwsector beschikken over de nieuwste technologieën en inspectie-technieken om de meest grondige en nauwkeurige inspectie van uw brug uit te voeren. Dit doen wij door middel van geavanceerde technieken zoals thermografie, 3D mapping en verwerking tot online data, wij hebben alle benodigde middelen in huis om de conditie van uw brug volledig te analyseren. 

Een van de grootste voordelen van het inschakelen van Haviq Inspect is dat onze inspectiedienst veel sneller en efficiënter werkt dan traditionele inspectiemethoden. Hierdoor kunnen mogelijke problemen snel worden opgespoord, voordat ze ernstige schade aan de brug of gevaar voor de gebruikers veroorzaken.

Waarom Haviq inspect? 

Bij Haviq Inspect begrijpen we dat elke brug uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte inspectieplannen die aansluiten op jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu een eenmalige inspectie nodig heeft of een regelmatig onderhoudsplan wilt implementeren, daarbij gaan wij je helpen! 

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en professionele inspectiedienst voor uw brug, dan is Haviq Inspect de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw inspectieplan op maat te bespreken.