inspecting on a higher level

Een online assetmanagement platform met een ingebouwde 3D-viewer.

Hiermee maakt u de inspectie compleet!

Met dit online platform beheert u al uw assets en heeft u inzicht in alle gegevens met betrekking tot het onderhoud van deze assets. Doordat het een online platform is kan de data worden gedeeld met interne en externe gebruikers. De ingebouwde 3D-viewer wordt gevuld met onze inspectiedata en van deze data wordt een gedetailleerd 3D-model gemaakt.

 

De inspectie kan worden uitgevoerd vanaf dit 3D-model, doordat er een inmeettool en annotatietool is ingebouwd. Kortom, de hele inspectie vanachter uw bureau! Dit softwaresysteem is ook uitermate geschikt voor AI, VR en AR. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!

DATA VERZAMELEN

Met onze eigen geavanceerde scansystemen verzamelen wij alle benodigde data, ongeacht toegankelijk en bereikbaarheid. De data bestaat uit foto’s, scan’s en video’s en worden door ons omgezet in een 3D model.

INSPECTEREN

Het 3D model is een volledig digitale replica van een asset. Aan de hand van dit 3D model kunnen er diverse inspecties worden uitgevoerd. Ook kunnen er annotaties gemaakt worden en beschikt het 3D model over een inmeettool en kan de inspectie geheel vanachter uw bureau uitgevoerd worden. Daarbij kunt u gebruik maken van uw eigen codes en beschrijvingen en uw eigen inspectiesysteem integreren in onze software.

DELEN

Al uw assets worden door ons klaargezet op uw eigen platform, waarop u kunt zoeken en filteren. U kunt ook zelf extra data toevoegen aan nieuwe of bestaande assets, zoals Word- en Exceldocumenten, Pdf’s etc, zodat alle data op 1 plek beschikbaar zijn. Deze data kunt u delen met door u zelf gekozen externe gebruikers.

VERGELIJKEN

Zo kunt u in de toekomst op eenvoudige wijze diverse inspecties met elkaar vergelijken en deze inspecties klaarmaken voor VR, AR en AI.